Aamulla vaavi ja minä taisimme molemmat herätä mahani kurinaan. Oli ihan pirunmoinen nälkä. Yritin nukuttaa pikkuista vielä hetken, jotta päivästäni ei tulisi liian pitkä vähällä ruualla. Pikkuinen oli kuitenkin sitä mieltä, että ylös piti päästä ja päivän leikit aloittaa.

Söin aamupalaksi yhden suolaisen keiton ja kupin kahvia. Lounas käsitti kahvikupillisen. Päivälliseksi n. klo 16 söin toisen suolaisen keiton. Klo 19 join smoothien.

En tiedä miten Easy Diet -ohjeet suhtautuvat light-juomiin, mutta kyllä päivän aikana tuli juotua litran verran light-limsaa. Niillä voi vähän huijata tuota nälän tunnetta.

Ihan karmea nälkä ei onneksi ole ollut, lähinnä vain sellainen tyhjä olo mahassa, mutta pinna on ollut kireänä. Vaikka vaavi nukkuukin yöt jo aika hyvin, kärsin vieläkin univajeesta - voisin nukkua vaikka vuorokauden ympäri. Aiemmin olen taistellut väsymystä vastaan syömällä jotain saadakseni energiaa, mutta nyt se kortti on pois käytöstä.

Jospa nyt jaksaisin vielä tsempata ilman ruokaa nukkumaanmenoon asti, huoh. Mies on töissä myöhään, joten tässä kotona yksinollessa tulee ajateltua vain ruokaa. Ehkä käyn huomenna puntarilla, jos siitä saisi vähän iloa tähän askeettiseen viikkoon. Keitot ovat muuten alkaneet maistua paremmilta, kun olen sekoittanut niihin vettä juuri ohjeen mukaisesti. Laiha litku, mitä ensin tein, oli aika ällöttävää.

Ihanaa että pakkanen lauhtuu loppuviikosta! Pääsen pitkästä aikaa taas vaunukävelylle! Lisäenergiaa saa varmasti myös kevätauringosta!